Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

‘Ajax gaat alsnog voor Hakim Ziyech’

Het heeft er alle schijn van dat Ajax alsnog werk gaat maken van Hakim Ziyech, omdat er door clubs aan enkele Ajacieden wordt getrokken. Volgens de Telegraaf wil Marc Overmars dit weekend rondkomen met de speler en diens huidige werkgever, FC Twente.

27 augustus 2016 - 07:41
UsershyraDesktopajax_dataimagesfe38576be97df155c863fafb0f11a70f_normal
Ajax wil Ziyech en speelt daarmee in op een eventueel vertrek van Bazoer ©Pro Shots

Dat klinkt allemaal mooi, maar of het aantrekken van Ziyech gaat lukken, is nog maar de vraag. De Marokkaan staat nadrukkelijk in de belangstelling van andere clubs en zou volgens de krant van wakker Nederland persoonlijk zelfs rond zijn met het Turkse Fenerbahce, waar Dick Advocaat momenteel de scepter zwaait.

Gewenst

Ajax gaat nu wel werk maken van de door vele fans gewenste aankoop, omdat er in de laatste dagen van de transfermarkt interesse schijnt te zijn voor Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven en routinier Lasse Schöne.

Een vertrek van een of meerdere van deze spelers creëert ruimte in de selectie, waar Peter Bosz vooralsnog al acht middenvelders heeft rondlopen.

In financiële zin zijn er geen belemmeringen. De Marokkaans international, die op het middenveld en de vleugels uit de voeten kan, moet naar schatting zo’n twaalf miljoen euro gaan kosten.

Kortom, wordt vervolgd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >