Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Trustfull gaat 'in principe' mee op avontuur met De Boer

Het vertrek van Frank de Boer bij Ajax brengt allerlei interessante zaken met zich mee. Zo is het niet Hennie Spijkerman die eventueel een nieuw avontuur met hem aangaat, maar Orlando Trustfull. Al is de voorwaarde natuurlijk wel dat De Boer gelijk weer aan de slag wil.

13 mei 2016 - 10:34
UsershyraDesktopajax_dataimagesebf1fddaec68a269be3bc13c96a4572f_normal
Als De Boer kiest voor rsut, dan zit Trustfull... © Pro Shots

Trustfull werd vorig jaar zomer op voorspraak van De Boer toegevoegd aan de technische staf om een frisse wind te laten waaien. Er waaide inderdaad een wind, maar die rook niet altijd even lekker. Daar was De Boer zich vooraf al van bewust, zei hij. Het lijkt alsof het een soort laatste prikkel was.

Er kon niet worden voorkomen dat de assistenten van De Boer met elkaar overhoop lagen. En dus verdwijnt bij Ajax ook Trustfull van het toneel. “Ik wist het natuurlijk al een tijdje, dus de impact van Franks vertrek was voor mij anders dan voor de meeste mensen,” aldus Trustfull vanuit zijn auto tegenover AT5.

“We gaan in principe samen verder, ik ga met Frank mee naar een nieuwe club. Of er al iets speelt? Er speelt altijd wat... Engeland? Er zijn zoveel goede en leuke clubs met mogelijkheden, we kijken gewoon naar de opties,” vervolgt de man die in zijn tweede stint één seizoen voor Ajax werkzaam was.

“Ajax is een schitterende club, waar je mag werken met de grootste talenten, en dat is uiteindelijk fantastisch werk,” aldus Trustfull, die wel moet hopen dat De Boer niet een jaartje gaat golfen. Een sabbatjaar is namelijk een serieuze optie voor De Boer, die behoefte heeft aan nieuwe energie.

Behoefte aan nieuwe energie of niet, De Boer wordt in verband gebracht met Everton. Al is het nog maar de vraag of Everton al zijn pijlen richt op De Boer, en dus Trustfull. Ronald Koeman is de topkandidaat, maar rondom hem is het weer de vraag of hij Southampton wil verlaten.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >