Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: Laatste wedstrijd De Boer live te zien op Ziggo Sport

Het is tijd voor de laatste wedstrijd van het seizoen, de laatste wedstrijd van Frank de Boer. Een historische wedstrijd dus, al is het maar een oefenpotje tegen het Chinese Liaoning Whowin FC. Het duel in het Olympic Sports Centre Stadium in Shenyang begint om 14.00 uur Nederlandse tijd en wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

18 mei 2016 - 11:30
UsershyraDesktopajax_dataimagesb9d572604b587507d7346c045bdbb708_normal
De Boer neemt in China afscheid van Ajax. © Ajax Images

De oefenwedstrijd is de afsluiting van de trip van de Ajaxselectie naar China. Frank de Boer heeft al aangegeven dat hij alle zeventien spelers die mee zijn naar China, speeltijd geeft tijdens zijn laatste wedstrijd als Ajaxtrainer.

Liaoning Whowin FC wordt dus uitgezonden op het sportkanaal van Ajax’ hoofdsponsor. Klanten van Ziggo vinden de zender op kanaal 14. Niet-klanten zijn aangewezen op de betaalzender Ziggo Sport Totaal, het voormalige Sport1. De uitzending begint om 13.55 uur.

Als je ’s middags niet in de gelegenheid bent om naar de wedstrijd te kijken, krijg je om 18.30 uur op beide kanalen een herkansing. De oefenpot wordt dan nog een keer integraal uitgezonden.

Met het bezoek aan China komt een langgekoesterde wens van de club uit. China is het thuisland van sponsors als CST, Huawei, Sengled en Le Sports. “Daarnaast is het ook een belangrijke markt voor onder meer Adidas en Mercedes. Het is goed voor Ajax om met deze tour internationaal zichtbaar te zijn,” liet Edwin van der Sar eerder weten.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >