Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Gaaf! Overstappers naar Ziggo krijgen seizoenkaart vergoed

Strakke actie van hoofdsponsor Ziggo! Ajacieden die voor 31 mei hun huidige aanbieder inruilen voor Ziggo, krijgen hun seizoenkaart vergoed. Als je het goed aanpakt, scheelt dat best serieus geld.

15 april 2016 - 16:14
UsershyraDesktopajax_dataimages7f2837906974dc054b9c5c49accda33d_normal
Ziggo sponsort je seizoenkaart, mooie dingen! © Pro Shots

Het is de tijd van het jaar waarin de seizoenkaart moet worden verlengd en dat kan best gevolgen hebben voor de spaarrekening. De timing van Ziggo valt prima te noemen, want alle overstappers die een seizoenkaart hebben en verlengen, krijgen 222,50 euro op hun rekening gestort.

Uitstekende tegenprestatie, naar wij dachten. De prijs van 222,50 euro komt neer op de goedkoopste seizoenkaart, maar het blijft een meer dan serieus bedrag. En al krijg je maar een groot deel of de helft van je seizoenkaart vergoed, dan nog kun je 222,50 euro besteden aan andere leuke dingen. Komt vast wel op!

De tegenprestatie geldt alleen als je overstapt naar het Alles-in-1-Complete pakket van Ziggo. De maandelijkse abonnementsprijs voor bedraagt 60 euro. Klik hier voor meer informatie over de overstapactie speciaal voor seizoenkaarthouders van Ajax.

Bestaande klanten van Ziggo worden niet vergeten. Je hoeft uiteraard niet meer over te stappen, maar slechts even jezelf te registreren. Onder de bestaande Ziggo-klanten die zich hier kunnen registreren, worden nog eens elf seizoenkaarten vergoed.

De actie geldt zoals gezegd tot en met 31 mei 2016.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >