Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

El Ghazi ontkent dat sprake is van ruzie met De Boer

Ajax trad voor het eerst in dertig jaar vijf keer op rij aan met dezelfde opstelling. In die vaste elf was geen plaats voor Anwar el Ghazi. Tot vijf keer toe dus niet. Dat zijn we niet gewend van de rechtsvoor. Het zorgt voor wilde verhalen, die volgens El Ghazi zelf niet waar zijn.

15 april 2016 - 11:05
UsershyraDesktopajax_dataimages5319319e828a2bae14ee5ac221ee9f19_normal
Ongewoon beeld: El Ghazi wordt gebracht als invaller. © Pro Shots

Met name Hugo Borst is er druk mee. Je zou denken dat de Spartaan deze week dronken van geluk de ene na de andere afterparty afstruint om de promotie van de club van Rotterdam te vieren, maar nee. Borst heeft tijd zat om columns te schrijven en aan te schuiven bij De Wereld Draait Door.

Moraal van zijn verhaal: Frank de Boer en El Ghazi hebben ruzie, de trainer kan niet omgaan met lastige spelers met een Marokkaanse achtergrond, kijk maar naar Mounir El Hamdaoui, en het is de  vraag of het tussen beiden nog goed komt.

“De eeuwige trots die je ziet bij Marokkaanse spelers zit hem (El Ghazi) dwars en de Nederlandse trainer kan er niet goed mee omgaan,” haalde Borst aan tijdens DWDD. Hij voegde nog toe het jammer te vinden dat De Boer en El Ghazi bonje hebben.

El Ghazi zelf zat thuis op de bank waarschijnlijk ook DWDD te kijken en kon zich er niet in vinden. De rechtsbuiten twittert niet veel, maar logde in om Borst van repliek te dienen. “Kennelijk wil men onrust creëren: bij deze wil ik duidelijk maken dat Frank de Boer en ik een goede verstandhouding hebben.”

Het is allemaal heel simpel, stelt El Ghazi: “We hebben maar een doel: het binnenhalen van de landstitel!” El Ghazi vertelde na zijn goede invalbeurt tegen SC Cambuur (0-1) te hopen op een basisplaats zondag tegen FC Utrecht. Eerlijk is eerlijk, zijn kansen lijken goed.

Wie weet dat vrijdag meer duidelijk wordt als De Boer zijn gebruikelijke persconferentie geeft richting een wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >