Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax beloont supporter voor snel verlengen seizoenkaart

Ajax wordt wel eens verweten te weinig te doen voor de supporters. Seizoenkaarthouder David weet inmiddels wel anders. De Ajacied verlengde als één van de eerste zijn seizoenkaart en werd daarom in het zonnetje gezet. Zo zien we het graag!

16 april 2016 - 12:35

Het moet even schrikken zijn geweest voor Ajaxsupporter David toen Johnny Heitinga hem op kwam pikken bij zijn huis. De inmiddels ex-Ajacied reed samen met hem naar de Amsterdam Arena om hem vervolgens een rondleiding te geven door het stadion.

Edwin van der Sar stond op het veld klaar om David een eigen Ajaxstoel te overhandigen. Natuurlijk mét handtekening van de oud-keeper van Ajax. “Fantastisch dat je je seizoenskaart zo snel verlengd hebt. We willen je daarom bedanken met deze speciale dag,” zei Van der Sar.

Alsof het nog niet genoeg was onthulden Nemanja Gudelj en Lasse Schöne hoogstpersoonlijk David’s eigen plekkie. Op zijn stoeltje staat nu een plaatje met zijn naam en de jaartallen sinds wanneer hij in de Amsterdam Arena zit.

David zelf kon zijn geluk niet op. “Het is superleuk om na al die jaren in het stadion te komen en dat Ajax me zo heeft verrast. Het was echt een fantastisch dag hier.” Kortom: Top gebaar van Ajax en hopen op meer van dit soort acties!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >