Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Mooie foto’s Kowet-uit leveren helaas geen driepunter op

We waren op voorhand nieuwsgierig hoe Ajax het er zaterdag vanaf zou brengen in De Adelaarshorst. Nou, niet zo goed dus. Davy Klaassen redde nog een puntje met zijn 1-1. Onze fotograaf schoot mooie plaatjes, maar die leveren geen bonuspunten op.

22 september 2024 - 08:22
Fotoverslag 1200
Fraaie plaat, minder goed voetbal. © De Brouwer

Vierhonderd trouwe Ajaxsupporters zorgden ervoor dat het uitvak in Deventer stijf was uitverkocht. Richting Overijssel was het overal op de weg enorm druk. Vijf bussen kwamen daarom flink verlaat aan, maar gelukkig wel op tijd voor de aftrap.

We betitelden Kowet-uit vooraf als stevige test. Daar was niet iedereen het mee eens, maar wij hebben moeite om ons te herinneren wanneer het van een leien dakje ging aan de Vetkampstraat. Ook nu ging er veel fout en liet Ajax zich op veel fronten aftroeven. Vanuit het uitvak werd er met enige gelatenheid naar gekeken.

Onze fotograaf liet zijn camera klikken en flitsen. Dat levert een aantal fraaie platen op. Zonsondergang en zo. Leuk, maar we hadden uiteindelijk liever drie punten gehad. Ben je klaar met foto’s kijken? Dan kun je – als je zin hebt – nog stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >