Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop thuisduels Europa League

We maken ons op voor de hernieuwde competitiefase van de Europa League. Ajax neemt het in eigen huis op tegen Besiktas JK, Maccabi Tel Aviv FC, S.S. Lazio en Galatasaray JK. We hebben informatie over de kaartverkoop van deze duels!

03 september 2024 - 16:49
Verkoopel800
We kunnen niet wachten! © Pro Shots

Ajax mag zich voorbereiden op mooie wedstrijden in de competitiefase van de Europa League. Onze ploeg speelt vier potjes in eigen huis. We rekenen bij al die duels op een kolkende Johan Cruijff Arena. Onze ploeg in opbouw kan immers alle steun gebruiken! Voor de volledigheid zetten we alle thuisduels hieronder nog een keer op een rijtje.

  • Donderdag 26 september, 21.00 uur: Ajax - Besiktas JK
  • Donderdag 7 november, 21.00 uur: Ajax - Maccabi Tel Aviv FC
  • Donderdag 12 december, 21.00 uur: Ajax - S.S. Lazio
  • Donderdag 30 januari, 21.00 uur: Ajax - Galatasaray SK

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf woensdag 4 september om 10.00 uur één passe-partout bestellen. Deze geeft toegang tot alle vier de thuisduels in de competitiefase. Je hebt tot en met vrijdag 6 september om de reservering van je eigen stoel af te nemen. Passe-partouts zijn verkrijgbaar vanaf 116 euro. 

Koop je als seizoenkaarthouder geen passe-partout? Dan kun je vanaf maandag 9 september om 10.00 uur per duel één los kaartje kopen. Voor de duels met Maccabi Tel Aviv en Lazio is er – als je in het bezit bent van een passe-partout – dan tevens een bijkoopmogelijkheid. Voor de wedstrijden tegen de Turkse ploegen geldt dit dus niet. 

Een dag later, op dinsdag 10 september om 10.00 uur, zijn onze leden van Supportersvereniging Ajax aan de beurt. Voor de duels met Besiktas en Galatasaray kunnen zij per lidmaatschap één kaart per wedstrijd kopen. Voor de overige twee potjes zijn dat er twee. Als er daarna nog tickets over zijn, vervolgt de verkoop zich op basis van onderstaand schema. 

Aanbevolen
Check volledig speelschema Ajax in Europa League!

Nog geen lid van SV Ajax, maar wel jouw kansen op kaarten voor de competitiefase vergroten? Dan raden we je aan je bij ons aan te sluiten. Als je dat vóór vrijdag 6 september doet, is jouw Mijn Ajax-account tijdig gereed om kaartjes te kunnen kopen.

Ben je al lid? Check dan van tevoren jouw Mijn Ajax-account, zodat je tijdens de kaartverkoop niet voor verrassingen komt te staan. Ga naar de digitale ticketshop en log in met jouw Mijn Ajax-account. Check of alle informatie in jouw account klopt en of je account is geverifieerd. Neem bij vragen of problemen contact op met Ajax Fancare.  

Wil je ook voor andere Ajacieden kaarten bestellen? Check dan even deze video. Daarin wordt uitgelegd hoe je Friends & Family toevoegt via Mijn Ajax.

Let op: Ajax hanteert voor wedstrijden in de Europa League een home support only beleid. De club controleert hier strikt op. Bij het niet naleven van de regels, kan toegang tot het stadion worden geweigerd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >