Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop RKC-uit

Ajax zet op zondag 29 september koers richting Waalwijk voor het uitduel met RKC. Er wordt om 16.45 uur afgetrapt in het Mandemakers Stadion. Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop.

04 september 2024 - 16:19
Verkooprkcaja800
Er zijn zeshonderd Ajacieden welkom in Waalwijk. © De Brouwer

Er is sprake van een auto-/buscombi. Je kunt dus op twee manieren afreizen naar Waalwijk. Allereerst is het mogelijk zelf achter het stuur te kruipen, onder de voorwaarde dat je met minimaal drie personen in de auto stapt. Er zijn driehonderd kaarten beschikbaar voor de autocombi. Een ticket kost 13,54 euro. 

Geen zin om in de auto te stappen? Geen zorgen! Er zijn ook driehonderd kaarten voor een buscombi beschikbaar. Hiervoor betaal je 30,12 euro. Pak je de bus? Dan is het verplicht je in te schrijven voor een van onze handige SV Ajax-bussen. We bieden verschillende opstapplaatsen aan. Houd voor de inschrijving onze busreizenpagina in de gaten. 

De verkoop voor Ajacieden met een plusje op hun uitkaart start op zaterdag 7 september om 12.00 uur. De overgebleven tickets voor NL-uitkaarthouders gaan een week later in de verkoop, om 10.00 uur. Op woensdag 18 september sluiten de poorten van de digitale ticketshop. 

Supporters die een kaart hebben gekocht, ontvangen op donderdag 26 september meer informatie over hun wedstrijdbezoek. Ook handig om te weten: als je de pushmeldingen in de Ajax-app aanzet, mis je geen informatie rondom uitduels. 

Tot in Waalwijk!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >