Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe mee aan nieuwe editie van Ajax Life Padeltoernooi! [VOL]

Liefhebbers van padel opgelet, want we hebben mooi nieuws! Na de succesvolle eerste editie van vorig seizoen, organiseren we op zaterdag 12 oktober opnieuw een Ajax Life Padeltoernooi. Kom jij ook?

13 september 2024 - 19:49
Padeltoernooiak800
De eerste editie was een groot succes! © Pro Shots

Dit evenement is volgeboekt! Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst. We nemen contact met je op als er een plekje vrijkomt.

Padel is een racket- en balsport, die wordt gespeeld in een kooi van glas- of hekwerk. Het is in feite een soort mix van tennis en squash. De sport wordt in Nederland steeds populairder. Veel voetballiefhebbers hebben de weg naar de padelbaan inmiddels gevonden. Een prima uitje voor jou en je Ajaxvrienden dus!

Vorig seizoen debuteerde het Ajax Life Padeltoernooi op onze evenementenkalender. Dat bleek in een behoefte te voorzien, want het raakte onwijs snel vol. We kunnen gerust zeggen dat het een succes was. Check deze beelden maar!

Reden genoeg om het dunnetjes over te doen! De nieuwe editie van het Ajax Life Padeltoernooi vindt plaats op zaterdag 12 oktober bij The Padellers, locatie Amsterdam West. We spelen die dag twee toernooien. Er is een middagprogramma van 14.30 tot 18.00 uur, waarbij beginnende en gevorderde spelers in actie komen. Ook is er een avondprogramma van 18.30 tot 22.00 uur voor spelers met een gemiddeld niveau.

De niveaus zijn:

  • Beginner: je hebt weinig tot geen ervaring met racketsporten en begint pas net met padel;
  • Gemiddeld: je hebt al wat ervaring met padel of andere racketsporten. Je bent in staat om een forehand, backhand, volleys en een service naar de andere kant van het net te slaan;
  • Gevorderd: naast de basistechnieken, lukt het je de padelspecifieke slagen te gebruiken en speel je op zeer regelmatige basis. 

Deelname is helemaal gratis! Per toernooi hebben we plek voor dertig koppeltjes. Als lid van Ajax Life schrijf je dus jezelf én je padelmaatje in. Hij of zij hoeft geen lid te zijn, maar wel ouder dan achttien jaar zijn. Wil je een racket van Orbit Padel lenen? Dan kun je dat tijdens de inschrijving aangeven, evenals het niveau waarop jullie willen spelen.

Het Ajax Life Padeltoernooi staat natuurlijk in het teken van gezelligheid met Ajaxsupporters onderling, maar natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen. En wie weet krijgen we ook nog een bezoek van een échte Ajacied! Spannend…

Dit evenement is volgeboekt! Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst. We nemen contact met je op als er een plekje vrijkomt.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >