Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaxsupporters trekken topvorm door naar Waalwijk

Ajax voetbalde zich zondag met de nodige moeite voorbij RKC (0-2). Het niveau van Besiktas JK-thuis werd geen moment aangetikt. Wie wel de Europese topvorm doortrokken naar Waalwijk? De supporters in het uitvak. Kijk maar!

Door Jordy Haak
30 september 2024 - 11:06
Hoofdplaat 1200
De Ajacieden in Waalwijk hadden er goed zin in! © De Brouwer

Na een sprankelend Europees voetbalavondje in de Johan Cruijff Arena, vormde zondag de fietsenstalling van Waalwijk het decor voor een Ajaxwedstrijd. Andere entourage, ander soort tegenstander. We waren dan ook heel benieuwd hoe de ploeg van Francesco Farioli voor de dag zou komen.

De Italiaan nam risico door opnieuw te rouleren, maar hij zag zijn ploeg na het inbrengen van Mika Godts en Bertrand Traoré wel met drie punten huiswaarts keren. En een winnende trainer heeft altijd gelijk. Het resultaat maakte de terugreis voor supporters heel wat aangenamer.

Zij lieten zich in Waalwijk volop horen. Onder de afgereisde supporters bevond zich ook onze fotograaf De Brouwer. Hij schoot weer de nodige plaatjes, waarvan we de tofste exemplaren hebben verzameld voor een fotoverslag.

Klaar met plaatjes kijken? Dan kun je hier nog een stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >