Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Woutmania in Johan Cruijff Arena

Wat wilde hij graag invallen: Wout Weghorst. Uiteindelijk kreeg hij het seintje van Francesco Farioli. In de minuten die hij kreeg, maakte hij de 2-1 en bereidde de uiteindelijke 3-1 tegen FC Groningen voor. Het publiek scandeerde zijn naam. Onze fotograaf maakte de plaatjes!

07 oktober 2024 - 11:10
Fotoverslag 1200 (1)
Hij steelt veel harten. © De Brouwer

Toen Weghorst en het publiek doorkregen dat hij mocht invallen, zwol het geluid aan in het stadion. De verwachtingen waren hoog. Bij de supporters, maar ook bij de spits, die vooraf al ontzettend het gevoel had dat hij zou gaan scoren.

De voorzet van Anton Gaaei was perfect. Weghorst hoefde de bal alleen maar op zijn hoofd te laten vallen. De aanvaller juichte als een dolle, vloog Gaaei om de nek en zag Farioli ook stuiteren langs de lijn. Ondertussen rolde het ‘Woutje Weghorst, tu tu tu tu’ van de tribunes.

Het levert weer een fotoverslag op met toffe plaatjes van De Brouwer. Die serveren we hieronder voor je uit. Klaar met foto’s kijken? Stem dan ook nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Dat is goed voor het klassement Ajacied van het Jaar.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >