Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - PSV!

De thuiswedstrijd tegen PSV is in aantocht. Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je kans op kaarten voor het duel met de ploeg uit Eindhoven.

21 oktober 2024 - 16:28
Winkaartenajapsv800
Hopelijk valt er veel te juichen! © De Brouwer

De koploper van de eredivisie brengt op zaterdag 2 november een bezoek aan Amsterdam. De bal gaat om 18.45 uur rollen in de Johan Cruijff Arena. Duels met PSV brengen altijd iets extra's met zich mee. Daar wil je bij zijn, toch?

We hebben tien setjes kaarten liggen, waar jij als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare kans op maakt. Tof, want de Johan Cruijff Arena is al stijf uitverkocht. Omdat het een topduel betreft, hebben we de prijsvraag iets moeilijker gemaakt dan normaal.

Denk jij de oplossing te weten? Stuur het juiste antwoord dan in! Dat kan tot en met dinsdag 29 oktober. Kort daarna nemen we contact op met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: Dusan Tadic kwam als speler van Ajax tien keer in actie tegen PSV in de eredivisie. Hoeveel doelpunten maakte hij in die duels?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >