Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Maak kans op verhalenboekjes over Lucky!

Houd jij van lezen? Dan geniet je vast van de Kinderboekenweek! We hebben een speciale prijsvraag voor je, waarmee je als lid van de Ajax Kids Club kans maakt op vrolijke verhalenboekjes over Lucky!

02 oktober 2024 - 08:00
Kinderboekenweek800
Er zijn al zeven verhaaltjes over Lucky gemaakt! © Ajax Kids Club

Onze pluizige mascotte houdt enorm van voetbal, maar is ook dol op lezen. Vooral als de verhalen over Ajax gaan! Wist je dat er een hele reeks boekjes over Lucky bestaat? Onze vrolijke lynx speelt de hoofdrol in zeven verschillende avonturen!

Misschien ben je al bekend met een van deze boekjes. De jongste leden van de Ajax Kids Club ontvingen deze eerder als cadeautje. In februari verschijnt er weer een nieuwe editie. Lucky is daar achter de schermen al druk mee bezig!

Aanbevolen
Word mascotte bij Heracles - Ajax!

De Kinderboekenweek is woensdag van start gegaan. Het thema is dit jaar ‘Lekker eigenwijs’. Dat past goed bij onze mascotte, want Lucky houdt er ook wel van om lekker eigenwijs te zijn, haha!

Om te vieren dat deze leesweek is begonnen, hebben we een leuke prijsvraag voor je. Je maakt kans op een van de verhalenboekjes over Lucky! Sommige verhaaltjes heb je misschien al. Daarom kun je in het formulier hieronder aangeven op welke titels je kans wil maken.

Leden van de Ajax Kids Club kunnen tot en met zondag 13 oktober meedoen aan deze prijsvraag. De winnaars ontvangen daarna vanzelf bericht. Alvast heel veel plezier tijdens de Kinderboekenweek!

Prijsvraag: in welk jaar is onze mooie club Ajax officieel opgericht?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >