Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Maak kans op unieke overnachting in ARTIS!

Supportersvereniging Ajax en ARTIS slaan de handen ineen. Om onze samenwerking te vieren, hebben we een mooie prijsvraag voor je. Je maakt kans op een unieke overnachting in Huize Welgelegen, middenin de dierentuin!

16 oktober 2024 - 18:00
Artisovernachting800
ARTIS-Park heeft helaas geen jungletijgers. © ARTIS-Park

ARTIS-Park is de oudste dierentuin van Nederland. In het hart van ons mooie Amsterdam komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Ajacieden komen er ook graag. Zo opende Sjaak Swart vorig jaar officieel het nieuwe leeuwenverblijf. 

Als we Marijn Beuker moeten geloven, is het doel van Ajax om spelers op te leiden tot jungletijgers. Laat ARTIS-Park deze nou net niet hebben, maar je staat wel oog in oog met leeuwen. Er is in de dierentuin meer dan genoeg te zien en te beleven.

Artishuis800

Prima plek voor een overnachting, toch? © ARTIS-park

Om onze samenwerking met ARTIS-Park te vieren, hebben we een mooie prijsvraag voor je. Je maakt kans op een overnachting in Huize Welgelegen. In deze voormalig directeurswoning wandel je vanuit de achtertuin zo het park in. Deze unieke overnachting is voor vier personen, inclusief ontbijt en toegang tot het park.

Om kans te maken op deze te gekke prijs, moet je het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Leden van SV Ajax kunnen dat tot en met zondag 27 oktober doen. Met de winnaar nemen we contact op. Beloof je dan wel de groetjes te doen aan Lucky’s familie?

Prijsvraag: wat voor dier is Lucky?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >