Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Farioli’s elf: met welk strijdplan hervat jij eredivisie bij Heracles?

Nu de interlandbreak voorbij is, maakt Ajax zich op voor een nieuw blok aan wedstrijden. In de komende 21 dagen staan liefst zeven duels op het programma. Heracles-uit is zondag de eerstvolgende opponent. Hoe vlieg jij die confrontatie aan?

16 oktober 2024 - 12:55
Training Henderson 1200
Henderson is weer volop inzetbaar. © AFC Ajax

Over een kleine maand kan de balans worden opgemaakt hoe Ajax ervoor staat. In de komende weken krijgt de ploeg van Francesco Farioli immers de duels met Feyenoord, PSV en FC Twente voor de kiezen. Vergeet ook de Europese potjes niet. Het is belangrijk de broodnodige punten te pakken en tegelijkertijd iedereen heel te houden. We zijn benieuwd hoe jij dat klaarspeelt.

In Almelo kan Farioli nog geen beroep doen op Steven Berghuis, Sivert Mannsverk en Kristian Hlynsson. Kian Fitz-Jim, Jordan Henderson en Wout Weghorst zijn wel weer volop inzetbaar. Laatstgenoemde stond tegen FC Groningen in de schijnwerpers, door als invaller de wedstrijd te beslissen met een doelpunt en een assist (3-1).

Is de rol van pinchhitter hem op het lijf geschreven of vind je het tijd voor een basisplaats voor Weghorst? Brobbey snakt ondertussen naar zijn eerste eredivisiegoal van het seizoen, terwijl ook Chuba Akpom op speelminuten aast. Het is aan jou de puzzel te leggen. Voor wie kies je in de spits? Hoe bezet je de vleugels? En welke Ajacieden posteer je in de verdediging en op het middenveld? 

Ga snel naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het uitduel met Heracles. Leef je daarna vooral uit!

Oh ja, vergeet niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #farioliself. Daarna kun je lekker discussiëren met je medesupporters.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >