Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Farioli’s elf: hoe geef jij Europese topstart goed vervolg in Praag?

Het eerste uitduel in de competitiefase van de Europa League staat voor de deur. Ajax gaat donderdag op bezoek bij SK Slavia Praag. We zijn benieuwd hoe jij het duel met de ploeg uit Tsjechië aanvliegt!

01 oktober 2024 - 09:38
Godts Invallen 1200
Laat jij Godts tegen Slavia Praag starten? © Pro Shots

Ajax begon uitstekend aan het hoofdtoernooi van de Europa League. Besiktas JK werd in de eigen Johan Cruijff Arena met 4-0 over de knie gelegd. Nu is het zaak die goede start een vervolg te geven tegen het moeilijk verslaanbare Slavia Praag. 

Bij het maken van je opstelling kun je geen beroep doen op Jordan Henderson, Bertrand Traoré, Kian Fitz-Jim en Wout Weghorst. Het viertal stapte niet in het vliegtuig naar Tsjechië. Davy Klaassen reist wel af naar Praag, maar is in Europa niet speelgerechtigd.

Aanbevolen
TV-tip: zo mis je niks van Europese clash met Slavia Praag!

Er moet dus weer een puzzel worden gelegd. Wie zet jij neer op het middenveld? Voor welke Ajacied kies je in de spits? En hoe pak je het op de vleugels aan?

Het zijn vragen die jij mag beantwoorden! Farioli heeft er vast zo zijn eigen ideeën over, maar jij kunt de trainer voorzien van een stukje ongevraagd advies. Ajacieden zitten immers nooit om een mening verlegen, nietwaar? 

Ga dus snel naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het uitduel met Slavia Praag. Leef je daarna vooral uit!

Oh ja, vergeet niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #farioliself. Daarna kun je lekker discussiëren met je mede-supporters.

Jeremy Def

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >