Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden beleven meeslepende middag bij gastvrij Heracles

De vijfhonderd Ajaxsupporters die zondag arriveerden bij het Asito Stadion van Heracles, werden als vanouds gastvrij ontvangen. Voor iedereen stond een kop koffie klaar. Met een vers broodje ernaast.

21 oktober 2024 - 10:38
Fotoverslag 1200 (3)
Zij waren luid en duidelijk aanwezig. © SV Ajax

Hulde voor de gastvrijheid in Almelo. En ook hulde voor Mario Engels die een bal van eigen helft over onze keeper heen mikte. Voor zulke mooie doelpunten kunnen we alleen maar applaudisseren. Zeker omdat Ajax uiteindelijk aan het langste eind trok door met 4-3 te winnen.

Daar was wel een invalbeurt van Wout Weghorst voor nodig. Waar het Brian Brobbey niet lukte z’n kansen af te maken, daar was Weghorst wel trefzeker. De invalspits werd na afloop luid toegezongen door het uitvak. Het was mooi dat het ‘Brobbey, Brobbey, Brobbey’ gewoon werd gescandeerd. We weten allemaal dat hij het net wel weer gaat vinden.

Het was een gekke en meeslepende zondag in Almelo. Een dag waarop we ook foto’s maakten. Deze serveren we hier voor je uit.

Nu op naar Bakoe!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >