Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

450 reislustige Ajacieden reizen Ajax achterna richting Bakoe

Ajax neemt het in de competitiefase van de Europa League op tegen FK Qarabag. Het uitvak van het Tofikh Bakhramovstadion wordt bevolkt door 450 Ajacieden. Grote hulde voor de Ajaxsupporters die onze club achternareizen.

12 oktober 2024 - 11:21
Stadion Qarabag 1200
Het Tofikh Bakhramovstadion in Bakoe. © Pro Shots

Het duel in Azerbeidzjan wordt gespeeld op donderdag 24 oktober om 18.45 uur (20.45 uur lokale tijd). Best veel Ajaxsupporters hoopten er bij de loting op. Ze kregen wat ze wilden: een awayday naar Bakoe, de fascinerende hoofdstad van Azerbeidzjan, op een dikke vierduizend kilometer van Amsterdam. 

Er kwamen 1560 kaarten voor Ajacieden beschikbaar, maar dat het uitvak niet zou uitverkopen, was op voorhand al wel duidelijk. Her en der lazen we schampere berichten dat de verkoop tegenviel, maar wij draaien het veel liever om. Het is juist top dat 450 hun spaarvarkens kapot hebben geslagen.

De trip naar Bakoe is er immers eentje die enorm prijzig is. Rechtstreeks vliegen gaat niet en de reistijden zijn met overstaps soms erg lang. Je moet een visum aanvragen en ook maar weer vrij krijgen van de baas. Dat terwijl de trip naar Praag (Tsjechië) net achter de rug is en we eveneens uitkijken naar awaydays in Riga (Letland) en San Sebastian (Spanje). Dan is het soms keuzes maken, nietwaar?

Wij wensen de Ajacieden die naar Bakoe gaan onwijs veel plezier. Meer informatie over de trip en het omwisselen volgt in aanloop naar het duel.

Tot in Bakoe!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >