Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Als je een hattrick maakt, mag je best op de wallpaper!

Tien minuten Steven Bergwijn en dat was het. Zo omschreef John van ’t Schip het gewonnen thuisduel met Almere City (3-0). Meer kunnen wij er inderdaad ook niet van maken. Of nou ja, een wallpaper kan er wel vanaf!

13 mei 2024 - 09:29
Wpajaalm800
Bergwijn was zondag de gevierde man. © AFC Ajax

Dat Bergwijn daarop de hoofdrol heeft, mag geen verrassing zijn. Hij nam zijn ploeg eindelijk eens bij de hand. Binnen tien minuten was het drie keer raak. Via een een-tweetje, een volley en een solo freewheelde Ajax in korte tijd naar een 3-0- zege. 

Heel veel meer was er niet te beleven in de Johan Cruijff Arena. Maar goed, de play-offs zijn definitief ontlopen. Daar had ook eigenlijk niemand zin in, inclusief de spelers. Door het veiligstellen van de vijfde plek, speelt Ajax volgend seizoen Europees voetbal.

Aanbevolen
Bergwijn over moeilijk seizoen: ‘Als je vrij bent in je hoofd, gaat het makkelijker’

Als het aan Bergwijn ligt, loopt hij hier tegen die tijd nog rond. De aanvoerder heeft het naar eigen zeggen naar zijn in bij Ajax en in Amsterdam. Of hij ook daadwerkelijk blijft, is altijd weer afwachten. Het wordt sowieso een interessante transferzomer.

Mocht de aanvaller alsnog vertrekken, dan is dit hoogstwaarschijnlijk de laatste wallpaper van Bergwijn in een Ajaxshirt. Download ‘m dus maar snel!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >