Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: neem je sjaaltje mee naar Ajax - Aston Villa!

Er staat weer een ouderwets Europees avondje op het programma in de Johan Cruijff Arena. Ajax kruist donderdag de degens met Aston Villa. Om in het stadion een topsfeer te creëren, doen de verschillende supportersgroeperingen een oproep: neem je sjaal mee!

06 maart 2024 - 18:06
Sjaals 1200
Met elkaar maken we er een topsfeer van! © De Brouwer

Dat initiatief kunnen wij natuurlijk alleen maar ondersteunen. Ajax kent een uiterst moeizaam seizoen. De ploeg van John van ’t Schip kan ieder steuntje in de rug dan ook goed gebruiken. Supporters die alles geven, kunnen misschien niet het verschil maken op het veld, maar zorgen ongetwijfeld voor extra energie bij de mannen binnen de lijnen.

Europese wedstrijden brengen altijd iets speciaals met zich mee. Daarin spelen supporters een grote rol. Hoe vaak hebben spelers en trainers al niet aangegeven te genieten van de bijzondere ambiance? Sjaaltjes dragen daar bij uitstek aan bij. Op de beste sfeerfoto’s, zie je immers volop sjaaltjes.

Vandaar de oproep. In welk vak je ook zit, we sporen je aan hier gehoor aan te geven. Hoe meer sjaaltjes, hoe mooier! Toch? Deel dit bericht dus vooral met je vrienden en medesupporters. Dan maken we er met elkaar een heerlijke avond van.

Tot donderdag!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >