Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij derde Europese voorronde!

Ajax speelt op donderdag 15 augustus een belangrijke Europese wedstrijd. Natuurlijk trappen we in de Johan Cruijff Arena niet af zonder mascottes! Ben jij erbij?

29 juli 2024 - 09:31
Mascottesq3 800
Sta jij straks in de spelerstunnel? © Ajax Kids Club

Ajax treedt die avond aan in de derde Europese voorronde. De definitieve tegenstander is nog niet bekend, net als het toernooi waarin wordt gespeeld. Dat is allemaal afhankelijk van de return tegen FK Vojvodina. Wat wel zeker is, is dat we op zoek zijn naar mascottes voor deze wedstrijd!

Vanuit de spelerstunnel wandel je samen met de Ajacieden de Johan Cruijff Arena binnen. Misschien sta jij straks wel naast Jorrel Hato of Josip Sutalo! En dat vlak voor aanvang van een spannend Europees duel.

We hebben plek voor elf Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler van Ajax het veld willen oplopen. Daarnaast zoeken we elf mascottes voor de voetballers van de tegenstander. Je krijgt wel gewoon een Ajaxshirtje aan. Tot slot stellen we één plekje beschikbaar voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt. 

Aanbevolen
Reis jij als mascotte mee naar uitduel met NAC?

Je kunt in het formulier hieronder jouw voorkeur aangeven. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén kaartje voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot ontvang je een mascottediploma. Klinkt goed, toch? Dat dachten wij ook! 

Om kans te maken op deze te gekke prijs, moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met maandag 5 augustus meedoen. Daarna krijgen de winnaars bericht.  

Prijsvraag: Branco van den Boomen maakte in het thuisduel met Vojvodina het enige doelpunt, maar wie gaf de assist?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >