Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ook thuisduel Ajax met FK Vojvodina uitverkocht!

Het uitduel met FK Vojvodina in de tweede voorronde van de Europa League raakte donderdag uitverkocht. Kort erop werd ook het bordje uitverkocht voor de thuiswedstrijd aan de Arenapoort gehangen.

11 juli 2024 - 20:14
Uitverkocht 1200
Volle bak tegen de oude club van Tadic. © De Brouwer

In Europese avondjes hebben we altijd zin. Ook als het gaat om voorrondes. Ajax staat voor een dubbele ontmoeting met FK Vojvodina. Onze ploeg speelt op donderdag 25 juli eerst thuis. Dat gebeurt in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Dat is prachtig! Ajax kan alle steun gebruiken en krijgt deze dan ook. Vinden we echt ontzettend mooi!

Volledigheidshalve benoemen we hier nog even dat de Johan Cruijff Arena voorlopig is uitverkocht. Het kan altijd zijn dat er nog door de Uefa gereserveerde kaartjes terugvallen of dat bepaalde cameraposities niet worden gebruikt. Ook moeten we nog even afwachten hoeveel Servische supporters afreizen naar Amsterdam.

Aanbevolen
Ajax kan in return tegen FK Vojvodina rekenen op vol uitvak

De return in Servië staat op de rol voor donderdag 1 augustus. Ajax kan rekenen op een vol uitvak. In het kleine plaatsje Bačka Topoloa is de TSC Arena het strijdtoneel. Er is plek voor vierhonderd Ajaxsupporters. Die zijn er dan ook allemaal. Geweldig!

We wensen iedereen en zeker ook al onze leden van Supportersvereniging Ajax die een kaartje kochten op voorhand veel plezier. Laat de Johan Cruijff Arena ouderwets kolken. Met z’n allen achter Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >