Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax kan in return tegen FK Vojvodina rekenen op vol uitvak

Voor Ajax begint het Europese avontuur dit jaar vroeg. Dat weerhoudt Ajacieden er niet van hun club achterna te reizen. Het Servische FK Vojvodina is de tegenstander in de tweede voorronde van de Europa League. Het uitvak van de TSC Arena is uitverkocht!

11 juli 2024 - 15:04
Vol Uitvak 1200
Vierhonderd Ajacieden reizen af naar Servië. © AFC Ajax

Het duel in Servië staat op de rol voor donderdag 1 augustus om 20.00 uur. Omdat het Karadjordjestadion in Novi Sad wordt verbouwd, wijkt Vojvodina uit naar het kleine plaatsje Bačka Topola. Daar is de TSC Arena het strijdtoneel.

In het uitvak van dit stadion is plek voor vierhonderd Ajacieden. Alle stoeltjes zijn straks bezet, want de laatste kaartjes gingen donderdag over de digitale toonbank. Het is fraai om te zien dat de ploeg van Francesco Farioli tijdens de eerste Europese trip van het nieuwe seizoen op fanatieke steun kan rekenen.

Aanbevolen
Ajax zet in op terugkeer van Traoré

Voor supporters die afreizen naar Servië, is het goed te weten dat de lokale autoriteiten vanwege veiligheidsredenen aanraden om niet in Novi Sad, maar in Belgrado te verblijven. Op de wedstrijddag kan vervolgens worden afgereisd naar Bačka Topola. Daar vindt naar verwachting ook de omwisselprocedure plaats. Ajacieden met een kaart ontvangen in aanloop naar het uitduel meer informatie.

We hopen allemaal dat er een beter seizoen wacht voor Ajax, waarin de Amsterdammers ook op de internationale velden weer wat meer van zich doen spreken. Om het hoofdtoernooi van de Europa League te bereiken, moeten drie voorronden worden overleefd. Vojvodina is dus de eerste opponent. Op donderdag 25 juli gaat de bal rollen in de Johan Cruijff Arena, een week later volgt de return.

Aanbevolen
TV-tip: zo volg je Ajax tijdens oefenduel met Rangers FC

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >