Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

JC Arena kleurt wit-rood-wit in fotoverslag Vojvodina-thuis

Weet je wat zo leuk is aan voetbalwedstrijden in de zomer? Dat supporters nauwelijks jassen dragen, waardoor er volop Ajaxshirtjes zichtbaar zijn op de tribunes. Het leverde rondom het thuisduel met FK Vojvodina (1-0) weer toffe plaatjes op!

Door Jordy Haak
26 juli 2024 - 09:31
Hoofdplaat Ajavoj 1200
Opluchting en blijdschap na de 1-0. © SV Ajax

Farioli liet in aanloop naar het Europese treffen weten dat supporters in Ajaxshirts extra motiverend voor hem werken. Het leek een soort verkapte oproep aan fans om hun clubtricot aan te trekken. Dat lieten Ajacieden zich geen twee keer vertellen. De wit-rood-witte muur op de tribune was schitterend om te zien.

Ajax won de wedstrijd met 1-0 door een goal van Branco van den Boomen, maar bovenal betekende de seizoensopener een fijn weerzien met Ajaxvrienden. Biertjes drinken rondom het stadion, bijkletsen met je buren op het vak, mopperen na een mislukte actie en juichen bij een goal. We hadden het allemaal gemist. Des te fijner voelde het om na een korte zomerstop weer richting de Johan Cruijff Arena te mogen.

Uiteraard was onze fotograaf van de partij om alles haarfijn in beeld te brengen. Na het plaatjes kijken, kun je ook nog een stem uitbrengen uit op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >