Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Groeten uit Bačka Topola!

We zijn in Bačka Topola! Hier hoopt Ajax zich ten koste van FK Vojvodina te plaatsen voor de derde voorronde van de Europa League. We schoten wat plaatjes van het stadje waar eigenlijk niks te beleven is. Waarschuwing: dit is wellicht het saaiste fotoverslag ooit.

31 juli 2024 - 16:39
Groetenuitbacka800
We moesten de boel wel een beetje opleuken, toch? © Ajax Life

Het grootste deel van de vierhonderd Ajacieden die afreist naar Servië, verblijft in Belgrado. Niet alleen om veiligheidsredenen, maar ook voor de gezelligheid. Dat is maar goed ook, want de speelstad Bačka Topola is – alvast sorry voor de bewoners – slaapverwekkend. 

Maar goed, wij zijn de beroerdste niet! We besloten een rondje Bačka Topola te maken. We bezochten het omwisselpunt, een kerkje en het stadion. Althans, als je het een stadion kunt noemen. Van buiten lijkt het eerder een kantoorgebouw. We liepen er bijna voorbij.

Aanbevolen
Informatie omwisselen FK Vojvodina-uit

Zijn er dan ook positieve dingen aan Bačka Topola? Oh, jazeker! De mensen zijn uiterst vriendelijk en het zonnetje schijnt heerlijk. Ook de prijzen liegen er niet om. Omgerekend scoor je hier een biertje voor minder dan een euro. 

Omdat we verwachten dat Ajacieden weinig van Bačka Topola gaan zien, serveren we hier wat foto’s voor je uit. Vidimo se u četvrtak! Ofwel: tot donderdag, allemaal!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >