Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax treft Panathinaikos of Botev Plovdiv bij winst op Vojvodina

Als het Ajax lukt FK Vojvodina over twee duels te verslaan, wacht de ploeg van Francesco Farioli in de derde voorronde van de Europa League een tweeluik met Panathinaikos FC of FK Botev Plovdiv. Ajax speelt eerst een uitduel.

22 juli 2024 - 13:25
Lotingq3el800
Na de returns weten meer. © De Brouwer

De tweede voorrondes van de Europa League moeten nog worden gespeeld. Dat gebeurt op donderdag 25 juli en donderdag 1 augustus. Ook Ajax komt dan in actie. Vooruitlopend op de uitslagen, werd maandag al geloot voor de derde voorronde. 

Daarin is Ajax gekoppeld aan de winnaar van het tweeluik tussen Panathinaikos of Botev Plovdiv. Mocht het onze ploeg lukken om Vojvodina te verslaan, dan treden de Ajacieden op donderdag 8 augustus en donderdag 15 augustus aan tegen de club uit Griekenland of Bulgarije.

Panathinaikos en Botev Plovdiv moeten onderling gaan uitmaken wie doorstoot naar de derde voorronde, net zoals Ajax dus eerst moet zien af te rekenen met Vojvodina. Na de returns weten we pas echt hoe de kaarten precies zijn geschud.

Aanbevolen
Ajax tegen NK Maribor of Universitatea Craiova bij uitschakeling in EL

Ajax kwam als tweede uit het lotingballetje, wat betekent dat het heenduel in Athene of Plovdiv wordt afgewerkt. Een week later volgt de return in Amsterdam. Zodra we meer informatie hebben over de losse kaartverkoop van het thuisduel, maken we geluid. Hetzelfde geldt voor de uitwedstrijd.

Er bestaat natuurlijk ook een kans dat Ajax er niet in slaagt van Vojvodina te winnen. Dan houdt het Europa League-avontuur op en stroomt het in bij de derde voorronde van de Conference League. Daarin is NK Maribor of CS Universitatea Craiova de tegenstander.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >