Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van ’t Schips elf: maak jij in Deventer meteen gebruik van Fitz-Jim?

Ajax hervat de eredivisie zondag met een lastige uitwedstrijd. De mannen van John van ’t Schip reizen af naar Deventer voor een confrontatie met Go Ahead Eagles. Als dat maar goed gaat! Hoe zou jij de wedstrijd aanvliegen?

12 januari 2024 - 13:45
Fitz Jim 1200
Fitz-Jim zou al mogen meedoen in Deventer. © AFC Ajax

We hebben absoluut weer zin in Ajax, maar we zeggen eerlijk dat we er ook een tikkeltje tegenop zien. Is Ajax wel klaar voor De Adelaarshorst? De van Excelsior teruggehaalde Kian Fitz-Jim is speelgerechtigd. John van ’t Schip zou een beroep op de twintigjarige middenvelder kunnen doen, maar de verwachting is niet dat hij dat meteen vanaf de start doet.

Aanbevolen
Drie dingen die je moet weten over Go Ahead Eagles - Ajax

Zie jij dat liever anders? Dan is het zaak om snel zelf een opstelling in elkaar te flansen. Silvano Vos, Sivert Mannsverk en Branco van den Boomen zijn allen nog niet inzetbaar. Laatstgenoemde verwacht over een kleine twee weken weer bij de groep te kunnen aansluiten. Dat verklapte hij woensdag op de Ajax Kids Club Persconferentie.

We zijn in elk geval onwijs benieuwd met welke formatie jij op de proppen zou komen, als je de trainer van Ajax zou zijn. Kies je voor Diant Ramaj op doel of laat jij Gerónimo Rulli terugkeren onder de lat? Gun je Borna Sosa een reeks wedstrijden of laat je Ar’jany Martha staan? Laat het ons snel weten!

Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Omdat we aanpassingen hebben gedaan, is het goed de app een update te geven. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het uitduel met Kowet en doe mooie dingen!

Vergeet daarna vooral niet om jouw opstelling te delen op socials, voorzien van #vantschipself. Reken maar dat anderen daarop reageren voor een fijn potje discussiëren over de ideale Ajaxformatie!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >