Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Jagiellonia Bialystok!

De wedstrijden volgen elkaar in rap tempo op. Het belangrijke thuisduel met Jagiellonia Bialystok staat immers alweer snel voor de deur. Jij maakt kans erbij te zijn. We geven namelijk kaarten weg!

20 augustus 2024 - 08:44
Prijsvraag 1200 (1)
Ontlading na het thuisduel met Panathianaikos. © AFC Ajax

Om de groepsfase van de Europa League te bereiken, moet Ajax de play-offs zien te overleven. Na FK Vojvodina en Panathinaikos FC, is de kampioen uit Polen de volgende en laatste opponent in een hele reeks van kwalificatiewedstrijden.

Jagiellonia Bialystok komt op donderdag 29 augustus op bezoek in de Johan Cruijff Arena, waar de bal om 20.00 uur gaat rollen. Het gaat dan om de returnwedstrijd. Ajax speelt het heenduel in Polen op donderdag 22 augustus. We hopen dus dat er een fijne uitgangspositie wordt gecreëerd.

Dat Ajax leeft, blijkt wel uit het feit dat alle reguliere kaarten voor het thuisduel zijn verkocht. Onze club treedt aan in een uitverkocht huis. Wil je er toch bij zijn? Let dan nu goed op! We mogen namelijk tien setjes kaarten weggeven voor de return.

Wat je daarvoor moet doen? Het goede antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Leden van Ajax Kids Club, Ajax Jonge Schare en Ajax Life krijgen daarvoor de tijd tot en met dinsdag 27 augustus, 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: welke twee spelers uit Polen maakten ooit minuten voor het eerste elftal van Ajax?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >