Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Veel blote basten in fotoverslag Panathinaikos-uit

Ajax is het tweeluik met Panathinaikos FC goed begonnen door een 1-0-zege mee te nemen uit Athene. In de Griekse hoofdstad werden de spelers gesteund door een kleine vijfhonderd Ajacieden in het uitvak. Zij maakten er een mooie awayday van!

09 augustus 2024 - 11:55
Fotoverslag 1200
De Ajacieden in het uitvak waren in vorm. © SV Ajax

Het was bloedheet in de stad. Dik over de dertig graden. Veel Ajacieden zochten verkoeling bij het zwembad of zelfs het strand. Anderen struinden door de wijk Plaka en zochten verkoeling in de schaduw van een terras. Koud biertje erbij en genieten.

Genieten deden wij op onze beurt weer van hoe Ajax tijdens de wedstrijd werd gesteund door de eigen aanhang. Negentig minuten lang werd de ploeg ondersteund. Zwaaien met shirtjes, zingen en veel vertoon van blote basten. Dat kon werkelijk ook prima gezien de hoge temperaturen.

Natuurlijk maakten we foto's. Deze serveren we voor je uit. Klaar met plaatjes kijken? Stem dan ook meteen even op jouw Ajacied van de Wedstrijd na de zege op Panathinaikos.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >