Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: mis niks van beslissende clash tussen Ajax en Panathinaikos

We maken ons op voor de thuisconfrontatie van ons aller Ajax tegen Panathinaikos FC. De Johan Cruijff Arena is stijf uitverkocht, maar gelukkig zijn er nog meer manieren om niks van de wedstrijd te hoeven missen. Een spoorboekje!

13 augustus 2024 - 10:21
TV Tip 1200 (1)
Deze plaatjes zien we donderdag graag! © Pro Shots

Het is alweer bijna een week geleden dat Ajax in het broeierige Athene met 1-0 won van de Grieken. Dat was een fijn resultaat, maar het is wel zaak de boel af te maken tijdens de return in het eigen Amsterdam. De wedstrijd begint om 20.15 uur.

Allereerst hou je Ajax in de smiezen via Ziggo Sport. Klanten van Ajax’ hoofdsponsor schakelen in op kanaal 14. De uitzending start om 19.45 uur. De zender doet aan twintig minuten voorbeschouwen, waarna live wordt overgeschakeld naar de Johan Cruijff Arena.

Ajacieden die geen Ziggoabonnee zijn, kunnen het Europese treffen gratis zien door zich aan te melden voor Ziggo Sport Free. Dat kun je hier doen. Vervolgens volg je de wedstrijd op je smart tv, tablet of via de telefoon met de Ziggo Go-app of online via ziggogo.tv.

Aanbevolen
Corteo voorafgaand aan Ajax - Panathinaikos!

Geen beeldscherm tot je beschikking? Geen zorgen! Je volgt de wedstrijd ook door naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE, de Ajax-app of de website van Ajax. Bij NPO Radio 1 zitten ze vanaf 20.30 uur klaar om radiocommentaar te leveren.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! Wij van @ajaxlife houden je op de hoogte via deze site, X, Instagram en Facebook.

Tot slot nog even de scenario’s. Als het Ajax lukt om Panathinaikos over twee duels te verslaan, wacht in de play-offs van de Europa League een tweeluik met Jagiellonia Bialystok (Polen) of FK Bodø/Glimt (Noorwegen). Mocht onze club het niet redden tegen de Grieken, dan treft het RC Lens (Frankrijk) in de play-offs van de Conference League.

Aanbevolen
Welke Ajacieden troffen Panathinaikos thuis in 1996 en 2016?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >