Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Corteo voorafgaand aan Ajax - Panathinaikos!

Er wordt een onvervalste corteo georganiseerd op de wedstrijddag van Ajax - Panathinaikos FC. Om 18.00 uur wordt verzameld bij metrostation Bullewijk. Vanaf daar lopen de Ajacieden in colonne richting het stadion.

13 augustus 2024 - 08:27
Corteo 1200
Een corteo levert fraaie beelden op. © Björn Martens

Iedereen met een wit-rood-wit Ajaxhart weet hoe cruciaal de returnwedstrijd tegen Panathinaikos is. Op zulke belangrijke wedstrijddagen worden speciale acties georganiseerd. De fanatieke supportersgroeperingen roepen supporters nu op mee te lopen in een lange stoet richting de stijf uitverkochte Johan Cruijff Arena.

Corteo is het Italiaanse woord voor stoet of processie. In voetballand kennen we dat al heel lang. Het staat voor het samen lopen en zingen in colonne richting het stadion.

We herinneren ons nog heerlijke corteo’s op bezoek in Valencia en Glasgow. Nu dus weer eentje in ons eigen Mokum. We kunnen niet wachten op de mooie beelden die dit gaat opleveren.

Het duel tussen Ajax en Panathinaikos begint donderdag om 20.15 uur.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >