Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Traoré, Janse, Ramaj en Farioli in nieuwe Ajaciedjes

Hoi, Ajaciedje! Het nieuwe Ajax Kids Clubblad valt vanaf donderdag 15 augustus bij Ajaciedjes vanaf zes jaar op de deurmat. Hou je brievenbus dus goed in de gaten!

12 augustus 2024 - 14:08
Ajaciedjes 1200
Hoe snel grijp jij 'm van de deurmat? © Ajax Kids Club

Het blad staat weer knalvol leuke Ajaxweetjes. Zo ging Lucky langs bij Francesco Farioli, de nieuwe trainer van Ajax. Even kennismaken! De Italiaan vertelt waarom hij trainer wilde worden in Amsterdam en heeft ook een speciale boodschap voor de lezertjes.

In het blad vind je twee grote posters. Eentje van Steven Berghuis en eentje van Kenneth Taylor. In het nieuwe clubblad praten we ook met de negenjarige Boaz. Dit Ajaxsupportertje vertelt trots hoe hij als mascotte mee mocht lopen aan de hand van Anton Gaaei.

Maar er is meer! We hebben een groot interview met Diant Ramaj voor je. De doelman ging geen vraag uit de weg. Snappen we, want Ajax Kids Clubvragen zijn dan ook de beste vragen! De goalie vertelt dat hij nog elke dag traint op zijn tweebenigheid. En heeft hij echt zoveel gel in zijn haar?

Aanbevolen
Bereid je goed voor op nieuwe schooljaar en win gevulde Ajaxrugtas!

Dat is nog niet alles, want we zien een vrolijke Bertrand Traoré op de voorkant van Ajaciedjes. Hij is terug bij Ajax! En kennen jullie Dies Janse al? De talentvolle verdediger is een ontzettend harde werker. Niet alleen op het voetbalveld, maar ook op het boerenland. Tijd om kennis te maken!

Mocht je het blad na donderdag 22 augustus nog niet hebben ontvangen, stuur dan een mailtje met je naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Dan ontvang je ook het eerstvolgende clubblad.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >