Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Terugkeer Ajacieden in Breda eindigt in enorme sof

De terugkeer van Ajax in het Rat Verlegh Stadion pakte niet goed uit. Supporters in het uitvak zagen dat hun Ajax aan de bal weinig goeds deed. Aan de andere kant leverden twee onhandige momenten evenzoveel tegentreffers op. En dus ook een 2-1-nederlaag.

19 augustus 2024 - 10:16
NAC AJA 1200
Terug in Breda, waar Ajax een slechte pot speelde. © SV Ajax

De chaos van de laatste seizoenen is niet in een paar maanden tijd gerepareerd. De heropbouw gaat met vallen en opstaan. We zagen de laatste weken best goede dingen, maar de wijze waarop Ajax zondag tegen NAC onderuitging, deed ons toch een beetje schrikken. Vooral de creatieve armoede aan de bal was niet fijn om te zien.

De Ajacieden in het uitvak zagen er mogelijk ook niet alles van, want het uitvak in Breda is niet het meest fijne in de eredivisie. Groot raamwerk met dikke ‘kozijnen’ plus een net voor je snufferd. Sommigen noemen het een aquarium. Toch maakten de meesten er het beste van, al was het ongetwijfeld lastig om te zien hoe Ajax geen raad wist met het vele balbezit dat het had.

Supporters zagen zelfs een gelijkspel in rook opgaan. Vlak voor het laatste fluitsignaal. Ook dat nog. Onze fotograaf legde het allemaal vast met zijn camera. Die plaatjes serveren we hieronder voor je uit.

Klaar met foto's kijken? Dan kun je, als je de behoefte voelt, stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >