Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kom naar selectiedag voor ballenjongens en -meiden! [VOL]

Goed nieuws! We organiseren op zondag 8 september weer een selectiedag, waarbij je een plekje langs het veld kunt winnen als ballenjongen of -meisje. Dit evenement is al een paar jaar een groot succes, dus zorg dat je erbij bent!

04 augustus 2024 - 13:15
Selectiedag800
Plezier staat voorop bij deze selectiedag! © Pro Shots

Dit evenement is volgeboekt! Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst. We nemen contact met je op als er een plekje vrijkomt.

Wil je altijd al een keer ballenjongen of -meisje zijn? En grijp je telkens mis bij onze prijsvragen? Met deze selectiedag maak je misschien meer kans! 

We zetten op het trainingsveld naast de Johan Cruijff Arena een parcours uit van negen spellen, waarbij de deelnemers worden beoordeeld op houding, positivisme en samenwerking. Het gaat dus niet per se om de snelste of sterkste, maar om een allrounder die op alle onderdelen goed scoort. 

We hebben plek voor 120 deelnemers van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). De twaalf winnaars van de selectiedag verdienen een plekje langs de lijn bij een aantal topduels van Ajax, zoals tegen Feyenoord en PSV. 

Dit evenement is volgeboekt! Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst. We nemen contact met je op als er een plekje vrijkomt.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >