Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Go Ahead Eagles-uit

Ajax zet op zaterdag 21 september koers richting Deventer voor het uitduel met Go Ahead Eagles. Er wordt om 20.00 uur afgetrapt op de Adelaarshorst. Hier volgt informatie over de kaartverkoop.

28 augustus 2024 - 13:22
Verkoopgaeaja800
Ajax won vorig seizoen met 3-2 in Deventer. © De Brouwer

Er zijn vierhonderd Ajacieden welkom in het uitvak van Go Ahead Eagles. Een kaartje kost 30,57 euro en er is sprake van een buscombi, met als standaard opstapplaats De Somp langs de A50. Er is geen opstapmogelijkheid bij de Johan Cruijff Arena.

Natuurlijk gaan onze handige SV Ajax-bussen wel rijden, met onder andere opstapplekken in Amsterdam. Houd voor de inschrijving onze busreizenpagina in de gaten. 

NL-plussers kunnen vanaf zaterdag 31 augustus om 10.00 uur een kaartje kopen, waarna de loterij voor NL’ers precies een week later staat gepland. Op woensdag 11 september sluiten de poorten van de digitale ticketshop. 

Supporters die een kaart hebben gekocht, ontvangen op donderdag 19 september meer informatie over hun wedstrijdbezoek. Ook handig om te weten: als je de pushmeldingen in de Ajax-app aanzet, mis je geen informatie rondom uitduels. 

Tot in Deventer! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >