Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hier is een wallpaper van Dike… Eh, Berghuis!

Steven Berghuis was tegen Panathinaikos FC eindelijk weer belangrijk voor Ajax. Dat stemt hem, ons en de club vrolijk! Het is dan ook geen verrassing dat we de Berghuis op de wallpaper zetten. Of zien we hier Yusuf Dikec?

09 augustus 2024 - 10:01
Panajawp800
Installeer jij Berghuis op je mobieltje? © Pro Shots

Die naam kan je bijna niet zijn ontgaan. De Turk ging vorige week viraal op het internet. Met een doodgewone bril, een hand in z’n zak en een verveeld gezicht greep hij een zilveren medaille op de Olympische Spelen bij het onderdeel sportschieten.

Het plaatje van Dikec heb je ongetwijfeld voorbij zien komen. Ook Berghuis raakte er kennelijk door geïnspireerd. Hij was het eindstation van een heerlijke aanval, zocht contact met het uitvak en toverde zijn beste imitatie van Dikec uit de kast.

Nonchalant de hand in de zak, vingers in de lucht en afvuren maar. De fotograaf schoot eveneens met scherp, want het hele gebeuren is uitstekend vastgelegd op beeld. Je kunt de plaat nu ook installeren als nieuwe telefoonachtergrond. Alleen even op het linkje hieronder klikken en klaar!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >