Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Gezelligheid, stralend weer en drie punten in fotoverslag Ajax - Heerenveen

Ajax won zijn competitie-opener met 1-0 van sc Heerenveen. Een krappe, maar desondanks hele fijne zege. Het was sowieso prettig om naar onze club te kunnen. Was het maar altijd zulk lekker weer!

12 augustus 2024 - 10:51
AJAHEE 1200
Net als in Athene veel blote basten op de tribune. © SV Ajax

Terwijl de zon lekker prikte, kleurde het straatbeeld rondom de Johan Cruijff Arena al vroeg wit-rood-wit. Korte broeken, t-shirtjes, volle terrasjes, lachende gezichten en veel drankjes. Heerlijke omstandigheden om een nieuw eredivisieseizoen mee te starten. En het is altijd tof bij te kunnen praten met al je Ajaxvrienden en -vriendinnen.

Eenmaal in het stadion zagen we hoe Ajacieden op de eerste ring Oost langzaam smolten. Daar stond de zon vol op en zagen we wat gezichten flink rood aanlopen. Op een groot deel van Zuid 1 gingen de shirts uit, net zoals dat een paar dagen eerder in Athene ook al het geval was. 

Ajax had aan één treffer van Kristian Hlynsson genoeg om de drie punten in Amsterdam te houden. Na rust zaten we ook niet echt met samengeknepen billen. Dat was vorig jaar wel anders. Het is nog vroeg in het seizoen, maar in defensief opzicht lijkt onze club goede stappen te zetten.

Stappen zetten deden wij ook met ons fototoestel. Dat levert een fotoverslag vol gezellige platen op. Klaar met foto's bekijken? Stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Dat telt allemaal weer mee voor de Ajacied van het Jaarverkiezing.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >