Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Fris Ajax zorgt voor energie op en naast het veld

Een fris voetballend Ajax verzekerde zich tegen Jagiellonia Bialystok (3-0) overtuigend van de vernieuwde competitiefase van de Europa League. Het leidde tot veel blije gezichten, zowel op als langs het veld. Of we daar plaatjes van hebben? Natuurlijk!

Door Jordy Haak
30 augustus 2024 - 11:08
Fotoverslag 1200 (2)
Lekker sfeertje, hoor! © De Brouwer

Het was prettig om Ajax donderdag te aanschouwen. Ondanks dat de Poolse tegenstander een flinke muur optrok, zagen we voldoende kansen voor de ploeg van Francesco Farioli. Er klaterde regelmatig een dankbaar applaus van de tribunes. Er waren nog veel meer lichtpuntjes.

Zo voetbalde Kian Fitz-Jim onbevangen en bekroonde hij zijn prima spel met zijn eerste officiële doelpunt in de hoofdmacht van Ajax. Aanwinst Wout Weghorst, die al vroeg in de wedstrijd op de stadionschermen verscheen, werd luidkeels toegezongen. De talentvolle Jorthy Mokio werd met zijn 16 jaar en 182 dagen de op één na jongste Ajaxdebutant ooit en ook Daniele Rugani maakte zijn eerste minuten.

Kortom, de zon breekt voorzichtig weer door in de Johan Cruijff Arena. Het biedt nog geen enkele garantie voor de toekomst, maar het leidde wel tot blije koppies op het veld en de tribunes. Dat alles werd haarfijn vastgelegd door onze fotograaf De Brouwer.

Ben je klaar met plaatjes kijken? Dan kun je nog een stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >