Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Farioli’s elf: met welke Ajaxopstelling trap jij eredivisieseizoen af?

Ajax heeft al wat Europese potjes in de benen, maar ook de eredivisie staat op het punt van beginnen. De ploeg van Francesco Farioli trapt het nieuwe competitieseizoen in eigen huis af tegen sc Heerenveen. Hoe ziet jouw ideale opstelling eruit?

09 augustus 2024 - 19:14
F11ajahee800
Laat jij Brobbey beginnen? © Pro Shots

De trainer heeft gelukkig steeds meer om uit te kiezen. Een brede selectie is absoluut fijn, maar het maakt het doorhakken van knopen er niet makkelijker op. Farioli zei er soms zelfs slapeloze nachten van te hebben. Misschien kan jij de Italiaan een handje helpen.

In Farioli’s elf ben jij immers de baas. Vind jij dat Ahmetcan Kaplan een basisplaats verdient? Wil je Godts een keer vanaf het begin zien? Of zie je een belangrijke rol weggelegd voor Branco van den Boomen? Het kan allemaal!

Aanbevolen
Speel ook dit seizoen mee en win prijzen in Ajax Life Poule!

Voordat je aan de slag gaat met je opstelling, is het goed om te weten dat Steven Bergwijn is geschorst voor het thuisduel met sc Heerenveen. Dat heeft met de kaartenlast van vorig seizoen te maken. Het was überhaupt de vraag of de aanvaller fit genoeg was geweest.

Goed, dan is het nu tijd om aan de slag te gaan. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het thuisduel met Heerenveen. Leef je daarna vooral uit!

Oh ja, vergeet niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #farioliself. Dat levert vast een mooie discussie op. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >