Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Farioli’s elf: hoe klaar jij de klus tegen Jagiellonia Bialystok?

Als Ajax geen hele gekke dingen doet, verzekert het zich donderdag van deelname aan het hoofdtoernooi van de Europa League. Welke elf Ajacieden stel jij op in het thuisduel met Jagiellonia Bialystok?

26 augustus 2024 - 14:57
Farioli 1200 (4)
Farioli met zijn concullega uit Bialystok. © Pro Shots

Ajax won in Bialystok vrij eenvoudig van de Poolse landskampioen (1-4). De ruime voorsprong mogen de Ajacieden in een bomvolle Johan Cruijff Arena natuurlijk nooit meer weggeven. Aan de andere kant: je neemt wellicht liever geen risico’s. Bovendien is de klassieker van zondag geschrapt, dus van spelers hoeven sparen, is geen sprake.

We zijn dus benieuwd met welke elf spelers jij zou starten. Voor al die trouwe supporters op de tribunes wil je er wel echt iets van maken, toch? Is in jouw sterkste opstelling plek voor Steven Bergwijn? Of hou jij vast aan Mika Godts als dribbelaar op links?

Er is ook minder nieuws: Steven Berghuis raakte deze week geblesseerd op de training. Hij kan niet meedoen tegen Jagiellonia Bialystok. Wie moet hem vervangen op het middenveld? Oh, en Ahmetcan Kaplan is ook nog niet fit...

Aanbevolen
TV-tip: zo mis je niks van Ajax - Jagiellonia Bialystok

Het kan ook zijn dat je enorm nieuwsgierig bent naar nieuweling Daniele Rugani. Nou, dan zet je de kersverse aanwinst in jouw startformatie. Laat je hem dan starten naast Josip Sutalo of Youri Baas? Links of rechts centraal, het maakt de Italiaan niet zoveel uit. We zijn benieuwd tot welke succesvolle startformatie je komt. 

Genoeg gekletst. Hoog tijd om aan de slag te gaan. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het Europese thuisduel met Jagiellonia Bialystok. Leef je daarna vooral uit!

Oh ja, vergeet niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #farioliself. Dat levert vast een mooie discussie op. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >