Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaxsupporters vermaken zich uitstekend in Bialystok

Zo'n vierhonderd Ajaxsupporters reisden af naar het noordoosten van Polen. Een fijne obscure trip naar het stadje Bialystok. Daar kom je niet snel. Als je er dan heen gaat, maak je er het beste van. Dat deden de Ajacieden!

23 augustus 2024 - 10:21
Fotoverslag 1200 (1)
Hulde voor deze Dapp're Strijders! © SV Ajax

Bialystok bleek een alleraardigst stadje om te vertoeven. Goed weer, terrasjes en je vrienden aan je zijde. Wat wil je nog meer? Nou, een goed spelend Ajax misschien? Ook dat viel niet tegen. Onze ploeg won met 4-1 van Jagiellonia Bialystok, de kampioen van Polen. 

De sfeer in het stadion was dikke prima te noemen. Het thuispubliek had er zin in, maar uiteindelijk werden de Poolse toeschouwers dik overstemd door de aanhang uit Amsterdam. Chuba Akpom liet ze driemaal juichen en Mika Godts eenmaal. De schrik van de snelle tegengoal kwam iedereen gelukkig snel te boven.

Onze fotograaf maakte fijne plaatjes door de dag heen. De leukste prentjes serveren we hier voor je uit. Klaar met foto's kijken? Stem dan hier nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >