Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 1: win boek over eenmalige Ajacieden en meer!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen. We hebben weer wat leuks in de aanbieding!

07 augustus 2024 - 18:19
Boekal1 800
Louhenapessy is zo'n eenmalige Ajacied. © AFC Ajax

In het eerste nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan vier boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans een van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.

Allereerst maak je kans op Eenmalige Ajacieden. Ajacied Jeroen Geradts schreef dit boekje over negen voetballers die slechts één keer in de Amsterdamse hoofdmacht speelden. Op zich is dat geen zeer originele insteek, maar Geradts sprak voor zijn eerste boek naast de hoofdrolspelers zelf óók met oud-trainers en voormalig ploeggenoten. Leestip!

Daarnaast valt Voetbalwereld te winnen. Politieman Ron van Dijk liep bij Ajax rond in een periode waarin de club nog laagdrempelig was. Zo was hij bij menig bijzonder moment. Daarover vertelt hij nu openhartig in zijn bundelwerkje. Of zoals hij zelf stelt: “Alles is opgeschreven vanuit ‘mijn’ waarheid.”

Ook geven we exemplaren weg van Doe en denk als een topsporter. Freelance sportjournalist Lidewey van Noord schreef een leuk boekje over topsporters en hoe zij ons – gewone stervelingen – kunnen inspireren. Hoe denken ze? Wat doen ze beter dan een ander? 

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 1 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Tot slot is daar een nieuwe editie van Hard Gras. In het augustusnummer vallen onze ogen op een opmerkelijke kop: De Wraak op Alex Kroes. Wraak? Wat speelt hier? Auteur Thomas Rijsman schrijft het mooi op met een verrassend slot.

Wil jij kans maken op een van deze boeken? Lees dan Ajax Life 1 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de eerste editie van het magazine. Meedoen kan tot en met vrijdag 30 augustus. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: wie werd in seizoen 2023/2024 Ajacied van het Jaar?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >