Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geef uitslag oefenpotje tegen Augsburg door en win jaarboek Ajax!

Het is weer tijd om je glazen bol uit de kast te pakken! Ook tijdens het seizoen 2020/2021 bieden SV Ajax en Poules.com jou weer de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen. Wil je goed voorbereid aan het nieuwe seizoen beginnen? Gebruik deze periode dan alvast om warm te draaien met de oefenpotjes!

05 september 2020 - 11:48
Copyright-ProShots-9044675
Neres wordt steeds fitter. Pakt hij tegen Augsburg ook een goaltje mee? © Pro Shots

De voorbereiding is bedoeld om de goede vorm te vinden richting de start van het nieuwe seizoen. Dat geldt voor Ajax, maar ook voor onze SV Ajax Poule. Gebruik deze periode dus om even in te komen voordat het er straks écht om gaat. Zie het als een soort fietsen met zijwieltjes.

Speel je tijdens de voorbereiding dan voor spek en bonen? Nee, zeker niet! Er mag voor Ajax tijdens de oefenpotjes dan wel niks op het spel staan, maar in onze poule is er al wel wat te winnen. Gebruik jouw voorspellende gaven om de uitslagen van de oefenwedstrijden te bepalen en maak kans op het Ajaxjaarboek van vorig seizoen!

Als half september de eredivisie weer van start gaat, spelen we voor het echie. Voor de maandwinnaar ligt er dan een sporttas klaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneerd Ajaxshirt ontvangt.

Maar goed, eerst nog even warmdraaien met de oefenpotjes dus. De volgende sparringpartner van Ajax luistert naar de naam FC Augsburg. Op sportpark De Toekomst wordt er zaterdagmiddag zonder de uitgevlogen internationals om 14.00 uur afgetrapt. Welke einduitslag voorspel jij?

Voordat je mee kunt doen met onze SV Ajax Poule, moet je eerst even onze app downloaden. Ga vervolgens in het menu (Android) naar Poules, of klik het tabje Poules (iPhone of iPad) aan. Zowel vaste als nieuwe spelers moeten zich aanmelden, dat kan op basis van je lidnummer. Als je liever op een website voorspelt, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >