Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win carrièreboek 'Sjaak Swart 80', inclusief meet & greet!

Sjaak Swart vierde zijn 75ste verjaardag met een erewedstrijd, maar vijf jaar later is het tijd voor zijn tachtigste. Die wordt ook goed gevierd. De tachtigste verjaardag van Swart wordt opgeluisterd met een fraai carrièreboek, getiteld ‘Sjaak Swart 80’.

28 juni 2018 - 13:56
UsershyraDesktopajax_dataimages33573ffbaccb0c8f1e165304693bba8e_normal

En nu komt het: jij kunt dit boek winnen! En alsof het winnen van dit boek nog niet genoeg is, overhandigt ‘Mister Ajax’ het boek zelf aan jou. Wil je het boek laten signeren, dan valt dit natuurlijk ook te regelen.

Hoe zit dit alles in elkaar? Swart viert 3 juli zijn tachtigste verjaardag en het boek staat op het punt van verschijnen. De boekpresentatie is zaterdag 7 juli bij Scheltema, om de hoek van De Dam. Het precieze tijdstip is nog niet bekend.

Wel is al zeker dat wij die zaterdag drie van onze leden blij kunnen maken met een meet en greet met Swart. Je mag ook een introducee meenemen. Dat klinkt toch allemaal leuk en aardig? Vinden wij ook, net als Sjaak, dus doe snel mee aan onze prijsvraag! Deze loopt tot en met maandag 2 juli.

Prijsvraag: hoeveel wedstrijden speelde Swart in het eerste elftal van Ajax?

In het onderstaande formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >