Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
[

Na een hattrick is een wallpaper van Blind kinderspel!

Als Daley Blind een hattrick maakt, mogen alle remmen los. Ook al was het ‘maar’ tegen De Graafschap. Het werd 8-0 en, heus waar, Blind nam drie doelpunten voor zijn rekening. De bekroning volgde in de slotminuut. Of pas lang na afloop met de wallpaper?

16 december 2018 - 19:50
ajagrawallpaper

Het was Blind in zijn loopbaan nog niet gelukt om vaker dan twee keer te scoren. Let wel: gemeten over een heel seizoen! En nu is het ‘gewoon’ drie keer raak in een halfuurtje tijd, ongelooflijk!

Wat als je vanmorgen na het wakker worden had ingezet op drie doelpunten van Blind? Dan had je vanavond nog kunnen emigreren naar de zon! Dat kan haast niet anders. Het is jammer dat de quoteringen niet bekend zijn, want we hebben oprecht interesse.

©Wij gaan niet emigreren, want het is veel te leuk om dicht in de buurt te zijn als Ajax voetbalt. En het gaat waarschijnlijk ook niet gebeuren dat Blind nog een hattrick maakt, dus je moet iets anders verzinnen. Of de Staatsloterij winnen.

Tot die tijd kun je mooi wegdromen dankzij deze wallpaper. Wat als…? Wat als jij op de dag van Ajax - De Graafschap had ingezet op drie doelpunten van Blind? Het antwoord mag je formuleren als je je telefoon ontgrendelt, want deze mobiel is prima geschikt voor je mobiele telefoon.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >