Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuwe Ajaciedjes vrijdag op de deurmat!

De nieuwste Ajaciedjes valt vrijdag op de deurmat bij Ajax Kids Clubleden vanaf zes jaar. Check snel het voorproefje!

19 november 2018 - 11:15

Ajax speelt Champions League en dat vinden we allemaal supergaaf. Maar wat weet jij eigenlijk allemaal van dit belangrijke toernooi? De nieuwste Ajaciedjes staat vol geinige weetjes. Weet jij bijvoorbeeld hoe zwaar de Champions Leaguebeker is? Wij zochten het voor je uit!

Wil je weten wat Klaas Jan Huntelaar naast voetballen nog meer leuk vindt en met wie hij best op een onbewoond eiland zou willen zitten? Ajax Kids Clublid Hugo (9 jaar) mocht de spits van Ajax flink wat vragen stellen. Ook spraken we Daley Blind. Wij stelden hem de vragen die jullie ons stuurden en hij vond het superleuk!

Oh, en maak maar vast ruimte aan je slaapkamermuur, want Andre Onana staat op de grote uitvouwposter in het midden van deze Ajaciedjes. Wil je liever wat anders? Dat kan, want aan de andere kant van de poster vind je een toffe elftalfoto.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >