Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win 'Lefgozer, voetbalverhalen van Richard Witschge'

Het boek 'Lefgozer' ligt nu in de winkels, maar als lid van Ajax Life en Ajax Jonge Schare kun jij een exemplaar bij ons winnen! Met handtekening van de hoofdpersoon!

19 oktober 2018 - 09:25
lefgozer-1200

Johan Cruijff was groot fan, anderen vonden hem juist een flierefluiter op voetbalschoenen. Buiten kijf staat dat Richard Witschge een begenadigd linkerbeen had. Het Amsterdams jochie dat op zijn zesde al tegen zijn ouders zei dat hij profvoetballer zou worden, groeide uit tot een speler voor wie je naar het stadion kwam.

In het boek Lefgozer blikt Witschge terug op zijn loopbaan, zowel binnen als buiten de lijnen. Hij zag hoe de voetbalwereld steeds serieuzer werd. Echt grip kreeg die wereld nooit op de ras-Amsterdammer, die vooral plezier wilde maken.

Als lid van de Supportersvereniging Ajax maak je kans op een gesigneerd exemplaar van het boek. Daarvoor moet je onderstaande vraag goed beantwoorden. Meedoen kan tot uiterlijk 26 oktober.

Prijsvraag: welke ploeggenoot speelde Richard Witschge in de klassieker van 26 oktober 1997 zo beroerd aan dat de Amsterdammer daarop intuïtief besloot de bal negen keer hoog te houden?

[gravityform id="132" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >