Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
[

Vol uitvak en spelers nemen een puntje in ontvangst

We hebben al heel wat video’s vanuit München voorbij zien komen. En het kan werkelijk waar geen enkel kwaad om ook deze mee te pakken. De camera draaide net zo goed bij het laatste fluitsignaal en de eerste momenten na afloop, waarbij het punt werd begroet.

04 oktober 2018 - 14:30

Bayern München en Ajax maakten er een zinderende wedstrijd van. We hadden eerlijk gezegd niet verwacht dat het ging uitdraaien op een gelijkspel, maar achteraf balen we zelfs een beetje van de 1-1. Er zat meer in, echt waar!

Ook al zat er meer in, direct na het affluiten waren we best blij met de remise. Het is niet niks om een puntje mee te nemen. Daar kunnen veel clubs over meepraten, aangezien Bayern sinds 2013 alle thuisduels tijdens de groepsfase in de Allianz Arena won.

Dit maakt het direct wat begrijpelijker dat er zelfs een beetje samen werd gejuicht. Zoiets doe je normaal gesproken alleen bij een overwinning of als je een ronde verder komt, maar er golden dinsdag in München eventjes andere wetten.

Beleef de eerste momenten na het laatste fluitsignaal nogmaals, dankzij Ventos! En check ook vooral de playlist op YouTube voor nog meer sfeerbeeld!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >