Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie: Voor 15 euro naar Ajax - PEC Zwolle!

De focus van Ajax moet dit seizoen, helaas, vooral op de eredivisie. Maar we hebben ook goed nieuws. Bij alle competitieduels organiseren we een Laatste Kaarten Actie, waarbij je voor 15 euro kaartjes kunt scoren. Zo ook voor Ajax - PEC Zwolle!

01 september 2017 - 11:55
UsershyraDesktopajax_dataimages21162149c5cbdc758d9acd59e6d2ba8f_normal
Als Younes zo doorgaat, kunnen we zaterdag hopelijk juichen! © Pro Shots

De Ajacieden begonnen het seizoen met een valse start en moeten in de achtervolging. Als de ploeg van Marcel Keizer in eigen huis te sterk is voor PEC pakt het direct een plekje terug, aangezien de gasten uit Zwolle nu een puntje meer hebben.

Gemakkelijk zal het niet gaan, want Ajax won nog geen enkele wedstrijd gemakkelijk, en dus zijn we zoek naar leden van Ajax Jonge Schare die de ploeg zaterdag 9 september (aftrap 20.45 uur) willen aanmoedigen!

Als jij belooft flink aan te moedigen, kun je voor de helft van de prijs kaartjes kopen. Zo betalen onze leden slechts 15 euro voor een stoeltje bij Ajax - PEC. De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >